Nuffie

AWARD!!


Assalammualaikum... Alhamdullillah, uncounted thanks to sanDora who has tagged me, huhu actually this is the second award i've receive. but the feel is still fresh as the first, could not be imagined with any word, Yayy!!!

Thank sanDORA who appreciating me, may Allah bless you and your family, amin.



Huhu, same as sanDORA, me also called to extend this award to my loyal blogger friends, who supporting me a lots in this new world.

Hehe, below is 10 of my facts / hobbys:

  1. When am 3 years old, my name was Muhamad Izuan IzQandar, but that Izqandar name gave me non stop crying for 3 month.
  2. My atok kick my Izqandar's name, then me stop crying, huhu
  3. But now, I like to reclaim that name, I like that name and mum, am not crying huhu
  4. A year ago I've being involved in an accidents and I've loss my memory, my memory is totally wipe out :'(
  5. I've insomia, it's not a disease ok huhu.
  6. I hate cat, bite me!!
  7. I was a student of Creative Multimedia in Advertising major.. but actually i'm more to PC repairing and troubleshooting (amateur huhu)
  8. I've work 7 days a week, Monday to saturday as graphic designer and sunday as a Computer technician, but still not rich la. :'(
  9. I'm not so active as in this net world, in the reality world, am a silent guy.
  10. I'm very happy for being part of this blogger community, thank guys.
And now and here, I'm announce that below blogger is being tagged:


Peraturan untuk menerima award ini ialah:

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog iEz untuk mendapatkan award anda".

Terima kasih!


P/s: Sayang Sume tau!!

5 Response to AWARD!!

  1. owhh... sgt tkujattt... sbb ada yg dok ngasik tag berupa award di kala mlm ini... ngeh ngeh ngeh... anyway... thanks yek... nice award... so cute.. mcm tuan blog dia jugaks... ngeh ngeh ngeh...

  2. owh.. award+tag=perlu dibuat..
    timekaceh byk2 Bro iEz.. semoga kamu terlebih sehat harinie dan yg akan datang.. Amin

    Semoga Maal Hijrah menhijrah kan penyakit kamu tu.. semoga kamu dalam keadaan sehat sentiasa.. semoga Azam baru kamu sentiasa kekal dalam hati kamu..

    Ya Allah Murahkan la rezeki iEz..

  3. 10 fakta untuk kenali iez.. TQ.. he33!!

  4. Exorcist says:

    hoho, thks sume, yeah 10 of 1001 about me hoho..

  5. tak per.. tak per.. 10 untuk satu permulaan.. hehe! lebih baik dari tak tau apa2.. kan !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Your Ad Here